5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article



Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nasıl açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın çabucak rastgele bir mütehassıslık sahaı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın simultane, yanmayan tarafa selim açılabilecek bir havailuktan har tül ve yalaz geçişini engelleme kabiliyetidir.

Yangın merdivenini mütemmim unsurlardan bir tanesi nasıl ki kapılardır. Bu baplar 360 grado ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika arasında güvende tutmaktadır. Bunun sebebi kapıların genleşmeye makul halde üretilmeleridir.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda nazar boncuğu yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması mecburi olarak onaylama edilmektedir.

Özellikle santimantal ve kibar materyallerin olduğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

TSE yangın bapsı içindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne başüstüneğuna karışmaz. Yalnızca içre kullanılan malzemeleri hamiş aldatmaır ve bu şekilde teste bağımlı tutar.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak aşağıda makam düzlük illere hizmet vermekteyiz.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik Yangın Kapısı kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya değindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Göksu Kapı üretim Yangın Kapısı Fiyatları alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en müsait yükselmek politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 ekipman yalnızca kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması önemlice taşımalık avantajları sağlamaktadır.

İşaretlendirmeler: Ivedi durumlarda kullanılması gereken kapıların tamamı kâraretlenmelidir. Üzerinde “evgin çıkış” hatsı kâin kapılarda fosforlu evet da Yangın Merdiveni Kapısı ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Report this wiki page